
Porties |
Ingrediënten
- Max. 400 g Zuurkool
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Citoensap
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de uisnippers.
- Voeg de zuurkool, het laurierblad als ook het citroensap toe en laat dit even stoven.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep minimaal een half uur koken.
- Schep het laurierblad uit de pan, voeg de kokosmelk, de mosterd en en een snuf peper toe en roer door.
- Pureer de soep, roer de garnaaltjes door de soep, verhit nog even (tot de garnalen roze kleuren), schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment