
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof kern verwijderd en fijn gehakt
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Gedroogde kokos (zonder additieven)
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in zo'n 15-20 minuten gaar.
- Giet de roosjes af en bewaar een klein beetje van het kookvocht.
- Verhit de olie in een pan, voeg de witlof toe en bak dit zo'n 10 minuten.
- Voeg gedurende de laatste minuten de zalm stukjes toe en bak deze mee totdat ze gaar zijn.
- Voeg de kokosmelk en wat van het achtergehouden kookvocht toe aan de bloemkool roosjes en stamp dit tot puree.
- Voeg de gebakken witlof, de gebakken zalmstukjes, de dille en een snuf peper toe en roer door.
- Serveren maar!
Deel dit Recept
Add comment