Recept Afdrukken
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zalmcurry met aubergine en peultjes
Instructies
  1. Verhit een pan.
  2. Voeg de kokosmelk, de currypasta, de aubergine stukjes en de sojasaus toe en breng dit aan de kook.
  3. Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat het geheel zo'n 10 minuten stoven.
  4. Voeg de zalm stukjes, de peultjes en een scheutje water toe, doe de deksel weer op de pan, laat dit nog zo'n 5-10 minuten stoven (tot de zalm stukjes en de peultjes gaar zijn), schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!