Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Currypasta-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 1 rode peper (fijn gehakt), fenegriekzaad, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een pan.
- Voeg de kokosmelk, de currypasta, de aubergine stukjes en de sojasaus toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat het geheel zo'n 10 minuten stoven.
- Voeg de zalm stukjes, de peultjes en een scheutje water toe, doe de deksel weer op de pan, laat dit nog zo'n 5-10 minuten stoven (tot de zalm stukjes en de peultjes gaar zijn), schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment