
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet in stukjes gesneden
- Max. 100 g Prei fijn gesneden
- Max. 300 g Venkel fijn gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de prei- en venkelstukjes toe en roerbak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de azijn toe en laat dit een aantal minuten zachtjes koken.
- Doe de vis samen met de Italiaanse kruiden en de kokosmelk vervolgens bij in de pan en laat deze zo'n 10 minuten mee koken.
- Garneer met peterselie.
Deel dit Recept
Add comment