
Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Paksoi in grove stukken gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 100 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Max. 100 g Cherry tomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een pan met water aan de kook en zet een stoommandje op de pan, boven het kokende water.
- Verspreid de paksoi over de bodem van het stoommandje, bestrooi de kabeljauwfilet met peper en leg deze op de paksoi.
- Meng de asperges met de tomaatjes, de olie en de knoflook en verdeel dit mengsel over de vis.
- Dek het stoommandje af en stoom het gerecht in 15-20 minuten gaar.
- Schep de inhoud van het mandje op je bord, besprenkel het geheel met citroensap en serveer!
Deel dit Recept
Add comment