
Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Zuurkool
- Max. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Magere runderlappen in blokjes gesneden
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Peper
- Max. 1 Laurierblad
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de champignon kwartjes toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de rundvlees blokjes toe en roerbak deze een minuutje mee (tot ze rondom bruin zijn).
- Voeg de paprikapoeder, het laurierblad en een snuf peper toe en roer dit door.
- Voeg een laagje water toe, zodat alle ingrediënten in de pan net onder water staan, voeg de zuurkool toe, breng dit aan de kook, zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de inhoud van de pan 30-40 minuten stoven.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment