
Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden komijnzaad, gemberpoeder, paprikapoeder en peper
- Max. 300 g Bladspinazie
- Max. 90 g Gehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Meng het gehakt met de kruiden en het ei en vorm met koude, vochtige handen kleine balletjes van dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan, voeg de balletjes toe en bak ze rondom bruin.
- Voeg de uisnippers en de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de tomatensaus en de tomatenblokjes toe en stoof het geheel tot de tomaat stukjes zacht zijn.
- Schep de koriander, de peterselie en de bladspinazie door het gerecht, laat deze slinken, schap het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment