
Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Snijbonen in stukken gesneden
- Kruiden peper en Italiaanse tuinkruiden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de snijbonen stukjes toe, kook deze in zo'n 10 minuten beetgaar en giet ze af.
- Breng nog een laagje water aan de kook. kook de bloemkool roosjes in 10-15 minuten gaar, giet de roosjes af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp de roosjes tot een romige puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de kabeljauwstukjes toe en bak deze een minuutje.
- Voeg vervolgens een laagje water toe en stoof de kabeljauwstukjes in 6-8 minuten gaar.
- Meng de gestoofde kabeljauwstukjes samen met de beetgare snijbonenstukjes door de bloemkoolpuree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment