Recept Afdrukken
Stamppot met snijbonen en kabeljauw
Stamppot  met snijbonen en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot  met snijbonen en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de snijbonen stukjes toe, kook deze in zo'n 10 minuten beetgaar en giet ze af.
  2. Breng nog een laagje water aan de kook. kook de bloemkool roosjes in 10-15 minuten gaar, giet de roosjes af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp de roosjes tot een romige puree.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de kabeljauwstukjes toe en bak deze een minuutje.
  4. Voeg vervolgens een laagje water toe en stoof de kabeljauwstukjes in 6-8 minuten gaar.
  5. Meng de gestoofde kabeljauwstukjes samen met de beetgare snijbonenstukjes door de bloemkoolpuree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!