
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 100 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 120 g Pangasius filet
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de broccoli en bloemkool roosjes in zo'n 6-8 minuten gaar.
- Verhit de helft vd olie in een pan, bestrooi de vis filet met de Italiaanse kruiden en een snuf peper en bak deze vervolgens zo'n 4 minuten in de pan.
- Giet de bloemkool en broccoli roosjes, voeg de resterende olie toe en stamp de roosjes tot een grove puree.
- Schep de puree op je bord, leg de kruidige vis filet op de puree, besprenkel het geheel met citroensap en serveer!
Deel dit Recept
Add comment