
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 100 g Taugé
- Min. 200 g Broccolirijst
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Min. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en voeg de kruiden toe.
- Voeg de broccoli en de sojasaus toe en kook dit een aantal minuten.
- Voeg de taugé en de garnalen toe en kook dit mee tot de garnalen roze kleuren.
- Schep de soep in een kom of diep bord, garneer met de bosui ringetjes, de peper ringetjes en de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment