Recept Afdrukken
Soep met sperziebonen en biefstuk
Soep met sperziebonen en biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met sperziebonen en biefstuk
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  3. Voeg de sperziebonen en de sla toe, zet het vuur lager en laat de soep zo'n 15 minuten pruttelen.
  4. Verhit de resterende olie in een koekenpan, voeg de biefstuk reepjes toe, bestrooi ze met een snuf peper en bak ze zo'n 2 minuten.
  5. Pureer de soep, de gebakken biefstuk reepjes toe, laat dit nog zo'n 5 minuten mee pruttelen, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!