Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Min. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 50 g Bladsla
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Voeg de sperziebonen en de sla toe, zet het vuur lager en laat de soep zo'n 15 minuten pruttelen.
- Verhit de resterende olie in een koekenpan, voeg de biefstuk reepjes toe, bestrooi ze met een snuf peper en bak ze zo'n 2 minuten.
- Pureer de soep, de gebakken biefstuk reepjes toe, laat dit nog zo'n 5 minuten mee pruttelen, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment