Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Voeg de broccoli roosjes toe en kook deze tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg de kokosmelk toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Verhit de gepureerde soep opnieuw en voeg de kabeljauwfilet stukjes toe.
- Laat de vis stukjes mee pruttelen tot ze gaar zijn.
- Schep de soep in een bord of kom, garneer met de peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment