Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de broccoli roosjes en courgette stukjes toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 10 minuten pruttelen (tot de groenten beetgaar zijn).
- Haal de pan van het vuur, roer de kaas door de soep en pureer de soep vervolgens tot een gladde, romige massa.
- Verhit de soep nog even (waar nodig), schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment