Recept Afdrukken
Salade met spitskool en garnalen
Salade met spitskool en garnalen
Maaltijd Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met spitskool en garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, blancheer de sperziebonen een aantal minuten, spoel ze af onder koud water en zet ze apart.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen en de knoflook toe en bak deze zo'n 3-4 minuten (tot ze roze kleuren).
  3. Voeg de spitskool reepjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
  4. Voeg de bloemkool rijst toe, roer dit door en schep de inhoud van de pan in een schaal om af te koelen.
  5. Meng de afgekoelde inhoud van de pan met de beetgare sperziebonen en de augurk blokjes, schep de salade op je bord, garneer de salade met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!