
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 100 g Bloemkoolrijst
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Zure augurken in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, blancheer de sperziebonen een aantal minuten, spoel ze af onder koud water en zet ze apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen en de knoflook toe en bak deze zo'n 3-4 minuten (tot ze roze kleuren).
- Voeg de spitskool reepjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Voeg de bloemkool rijst toe, roer dit door en schep de inhoud van de pan in een schaal om af te koelen.
- Meng de afgekoelde inhoud van de pan met de beetgare sperziebonen en de augurk blokjes, schep de salade op je bord, garneer de salade met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment