
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 300 g Sperziebonen
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de sperziebonen toe, kook deze in zo'n 4 minuten beetgaar en spoel ze vervolgens af met koud water.
- Besprenkel de vis filet met de olie en het citroensap en gril de vis aan beide kanten in een gril pan tot deze gaar is.
- Meng de sperziebonen met de uisnippers, de kappertjes de basilicum en een snuf peper en schep dit mengsel op je bord.
- Leg de vis bovenop de salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment