
Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Gemberpoeder
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
- Min. 100 g Taugé
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de broccoli roosjes toe, blancheer deze een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Verhit de olie in een pan, voeg de tofu blokjes, de geblancheerde broccoli roosjes, de fijn gemalen pepertjes, de uisnippers, de knoflook en een snuf gemberpoeder toe en bak dit zo'n 3-4 minuten.
- Voeg de tauge toe, bak dit een minuutje mee, schep het roerbakgerecht op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment