
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 5 g Rauwe cashewnoten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Peultjes
- Max. 50 g Bosui in ringetjes gesneden
- Max. 5 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de kipfilet blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de sojasaus en de peultjes toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de bosui-ringetjes toe en meng dit met de rest.
- Schep het gerecht op je bord, bestrooi het met de cashewnoten en de sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment