
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 120 g Magere varkenslappen in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Bestrooi de varkensvlees reepjes met de kruiden, verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de gekruide vlees reepjes toe en roerbak de reepjes 3-4 minuten.
- Voeg de aubergine blokjes toe en bak deze zo'n 2-3 minuten mee.
- Voeg de paprika reepjes en de gehalveerde sperziebonen toe samen met een scheutje water en bak dit 3-4 minuten mee.
- Voeg de sojasaus toe, roer goed door, roer de basilicum door het gerecht, schep het gerecht op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment