
Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Max. 50 g Prei fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 120 g Pangasius filet in stukjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Blaker de paprika's rondom zwart boven je gasfornuis en doe ze vervolgens in een afsluitbare zak.
- Laat het zwarte velletje in zo'n 10 minuten los stomen.
- Haal de paprika's uit de zak, verwijder het zwarte velletje en snijd ze fijn.
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de prei samen met oregano een aantal minuten.
- Voeg de gegrilde paprika-stukjes, de tomatensaus, de fijn gesneden tomaten en een gewenste hoeveelheid water toe en laat dit zo'n 8 minuten koken.
- Voeg de vis toe en kook deze zo'n 4 minuten mee.
- Voeg peper naar smaak toe en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment