Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 100 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 100 g Venkel geschaafd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Zet de oven aan op gril stand (boven warmte).
- Meng de champignon plakjes met de uisnippers, de geschaafde venkel en de olie en schep dit in een ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal zo'n 30-35 minuten in de oven (tot de groenten een kleurtje hebben verkregen).
- Haal de geroosterde groenten uit de oven en zet de oventemperatuur in diens gebruikelijke stand (boven en onder warmte) op 180 graden.
- Meng de eieren met de kokosmelk, de kaasrasp, de fijn gehakte peterselie een snuf peper en de geroosterde groenten en verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes.
- Plaats de muffin vormpjes in de voor verwarmde oven en bak ze gaar in zo'n 35-40 minuten.
Deel dit Recept
Add comment