Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Kabeljauwfilet
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de broccoli roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
- Stoom de kabeljauw in de tussentijd (boven een ander pannetje met kokende water) gaar.
- Giet de broccoli roosjes af, stamp de roosjes tot een puree en scheur de gare kabeljauw aan flarden.
- Meng de broccolipuree met de kabeljauw stukjes, de eieren, de olie, de knoflook, een snuf peper en een snuf kerriepoeder.
- Verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes en druk dit wat aan.
- Zet de vormpjes zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven.
- Schep de muffins na afkoeling op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment