Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Kabeljauwfilet
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
- Stoom in de tussentijd boven een andere pan met kokend water de kabeljauw filet gaar en scheur de gare filet vervolgens (na afkoeling) aan flarden.
- Giet de bloemkool af en stamp de roosjes tot een puree.
- Meng de bloemkoolpuree met de kabeljauwstukjes, de eieren, de olie, de knoflook, een snuf peper en een snuf kerriepoeder, verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes en druk dit wat aan.
- Zet de vormpjes zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven.
- Schep de muffins op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment