
Porties |
Ingrediënten
- Max. 4 grote Vleestomaten
- Kruiden kerriepoeder en peper
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Min. 100 g Taugé
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 20 g Rauwe zonnebloempitten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, snijd een kapje af van de tomaten, hol ze uit en laat ze uitlekken.
- Meng de eieren met de kruiden, de kaasrasp, de taugé, de bosui ringetjes en de sojasaus en vul de tomaten met dit mengsel.
- Zet de tomaten in een ovenschaal en plaats deze zo'n 20 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
- Schep de gevulde tomaten op je bord, bestrooi ze met de zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment