Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Min. 300 g Pompoen in dunne lengteplakken gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof in kleine stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak dit al roerend rul.
- Voeg de witlof samen met de kokosmelk toe en laat dit zachtjes stoven tot de witlof gaar is.
- Verdeel de helft van het gehakt-witlof mengsel over de bodem van een ovenschaal, bedek deze laag met de helft vd pompoenplakken en herhaal dit tot de ingrediënten op zijn.
- Bestrooi de lasagne met de kaas, plaats het 30 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is en de pompoenplakken beetgaar zijn), schep het op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment