Recept Afdrukken
Frittata met kabeljauw en spinazie
Frittata met kabeljauw en spinazie
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Frittata met kabeljauw en spinazie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de knoflook toe en fruit dit een minuutje.
  3. Voeg de shiitake stukjes en de spinazie toe en bak dit zo'n 5 minuten mee (tot de spinazie is geslonken en het vocht verdampt).
  4. Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan, meng de eieren met de vis stukjes, de peper en het citroensap en giet dit mengsel over de groenten.
  5. Verdeel het ei mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
  6. Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!