Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 30 g Kabeljauwfilet fijn gesneden
- Max. 100 g Shiitakes in stukjes gesneden
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de knoflook toe en fruit dit een minuutje.
- Voeg de shiitake stukjes en de spinazie toe en bak dit zo'n 5 minuten mee (tot de spinazie is geslonken en het vocht verdampt).
- Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan, meng de eieren met de vis stukjes, de peper en het citroensap en giet dit mengsel over de groenten.
- Verdeel het ei mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment