
Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkoolrijst
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 300 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Stoom de bloemkoolrijst boven een pan met kokend water in een aantal minuten gaar en zet apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
- Voeg de kerriepoeder, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen (tot het vocht verdampt is).
- Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de curry er bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment