Recept Afdrukken
Curry met bloemkoolrijst en champignons
Curry met bloemkoolrijst en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Curry met bloemkoolrijst en champignons
Instructies
  1. Stoom de bloemkoolrijst boven een pan met kokend water in een aantal minuten gaar en zet apart.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze rondom bruin.
  3. Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
  4. Voeg de kerriepoeder, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen (tot het vocht verdampt is).
  5. Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de curry er bovenop en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!