Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in kleine stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Min. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden gemberpoeder, komijnzaad, venkelzaad, geelwortel, cayennepeper
- Garam Masala komijnzaad, korianderzaad, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de knoflook, de uisnippers en de kruiden toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de kip stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de aubergine blokjes toe, roer door, doe een deksel op de pan en stoof het geheel tot de aubergine blokjes bijna gaar zijn.
- Voeg de champignon plakjes en de garam masala toe, roer goed door en laat dit pruttelen tot de kip gaar is en de champignon plakjes hun vocht hebben verloren.
- Schep de curry op je bord, garneer met basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment