Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Courgetti
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 100 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de courgette slierten toe en kook deze beetgaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de witlof reepjes, de prei reepjes en de knoflook toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Schep de beetgare courgetti bij in de pan, meng dit met de groenten in de pan, bestrooi het geheel met peper en schep het geheel vervolgens op je bord.
- Garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment