Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Een snufje Gemberpoeder
- Min. 200 g Broccoli in kleine roosjes gesneden
- Min. 200 g Courgetti
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de tofu blokjes en de sojasaus toe en bak de blokjes rondom bruin (in zo'n 8 minuten).
- Voeg de broccoli roosjes, de spitskool reepjes, het fijn gehakte pepertje, de knoflook en een snuf gemberpoeder toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de courgetti toe en bak deze mee tot de slierten zacht beginnen te worden (ongeveer een minuutje).
- Schep de courgetti op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment