
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold met een lepeltje
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis gehalveerd
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 2 Zon gedroogde tomaten (zonder additieven) in stukjes gesneden
- Kruiden oregano, bieslook, peterselie, basilicum en peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de uitgeholde courgette helften in een oven schaal, bestrooi ze met een deel vd kruiden en besprenkel ze met de helft vd olie.
- Zet de schaal zo'n 15 minuten in de oven.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de knoflook, de paprika blokjes en het vruchtvlees van de courgette toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaten, gehalveerde olijven, de tomaat blokjes en de resterende kruiden toe en roer door.
- Haal de ovenschaal ui de oven, vul de courgette helften met de inhoud van de pan, bestrooi ze met de kaas en zet ze nogmaals 15 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten, maar nog niet al te bruin is geworden)
Deel dit Recept
Add comment