Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette geraspt
- Max. 100 g Champignons fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 handje Bladspinazie grof gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan, voeg de courgette rasp, de champignon stukjes, de spinazie, de uisnippers en de knoflook toe, bak dit een aantal minuten, laat de inhoud van de pan vervolgens afkoelen en giet het vocht af.
- Meng de eieren met een snuf peper en de afgekoelde inhoud vd pan, schep dit in het met bakpapier beklede cakeblik en plaats deze zo'n 45 minuten in de oven.
- Laat het groentenbrood goed afkoelen in de vorm alvorens hem uit de vorm te halen en aan te snijden.
Deel dit Recept
Add comment