Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met bleekselderij en feta
Bloemkoolrijst met bleekselderij en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met bleekselderij en feta
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
  2. Voeg de prei stukjes en bleekselderij stukjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
  3. Voeg de bloemkoolrijst en een laagje water toe en laat de rijst het vocht al roerend opnemen.
  4. Voeg nog een scheutje water toe, doe een deksel op de pan en laat het geheel nog zo'n 10-15 minuten stoven (tot al het vocht verdampt is).
  5. Schep de inhoud van de pan op je bord, verdeel de feta en walnoten over het rijstgerecht en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!