Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 Prei in stukjes gesneden
- Max. 300 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 75 g Feta light in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Feta light fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de prei stukjes en bleekselderij stukjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de bloemkoolrijst en een laagje water toe en laat de rijst het vocht al roerend opnemen.
- Voeg nog een scheutje water toe, doe een deksel op de pan en laat het geheel nog zo'n 10-15 minuten stoven (tot al het vocht verdampt is).
- Schep de inhoud van de pan op je bord, verdeel de feta en walnoten over het rijstgerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment