Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 50 g Rucola
- Max. 100 g Cherrytomaatjes
- Max. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 50 g Magere oude kaas zonder additieven
- Max. 5 g Rauwe walnoten
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de champignon plakjes, een snuf peper en de azijn toe en bak deze gaar.
- Giet de bloemkool af, laat de roosjes even droog stomen, voeg de kokosmelk toe en stamp de bloemkool tot een puree.
- Voeg de rucola, de gebakken champignons, de cherry tomaatjes en de kaas blokjes toe en roer dit door de puree.
- Schep de stamppot op je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment