Recept Afdrukken
Bloemkool stamppot met champignons
Bloemkool stamppot met champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool stamppot met champignons
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de champignon plakjes, een snuf peper en de azijn toe en bak deze gaar.
  3. Giet de bloemkool af, laat de roosjes even droog stomen, voeg de kokosmelk toe en stamp de bloemkool tot een puree.
  4. Voeg de rucola, de gebakken champignons, de cherry tomaatjes en de kaas blokjes toe en roer dit door de puree.
  5. Schep de stamppot op je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!