Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Min. 200 g Champignons in kwartjes gesneden
- Min. 100 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook gepersr
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst boven het kokende water gaar.
- Meng de sojasaus met de fijn gemalen pepertjes en marineer de kipfilet stukjes min. 10 minuten in dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de gemarineerde kipfilet stukjes samen met de marinade toe en bak de stukjes rondom bruin.
- Voeg de prei reepjes en de champignon kwartjes toe en bak dit mee tot de kip en de groenten gaar zijn.
- Schep de gestoomde bloemkoolrijst op je bord, schep de inhoud van de pan op de bloemkoolrijst en serveer!
Deel dit Recept
Add comment