
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 300 g Asperges geschild
- Max. 50 g Citroengras fijn gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de asperges beetgaar in zo'n 5 minuten.
- Spoel ze af onder koud water en leg ze opzij.
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet rondom bruin.
- Meng de kokosmelk met de mosterd en een snuf peper.
- Leg bakpapier op je werkblad.
- Leg de voor gegaarde kip in het midden van het vel bakpapier en verdeel de voor gegaarde asperges samen met citroengras en knoflook hierover.
- Besprenkel het geheel met de mosterd-kokosmelk.
- Bestrooi het geheel met peterselie en vouw het bakpapier dicht tot een stevig pakketje.
- Leg het pakketje 15 minuten op de BBQ.
Deel dit Recept
Add comment