Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Magere runderlappen in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 300 g Zuurkool (zonder additieven)
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 2 Rode paprika's in reepjes gesneden
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de rundvlees-stukjes toe.
- Roerbak deze in 3-4 minuten rondom bruin.
- Voeg de uisnippers toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Voeg de tomatensaus en een klein beetje water toe.
- Voeg het laurierblad toe en breng het geheel aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat het vlees (met deksel op de pan) in 20-30 minuten gaar stoven.
- Voeg de zuurkool en de paprikastukjes toe (en wat water, wanneer het eerdere water verdampt is) en laat dit nog 20-30 minuten mee stoven.
- Garneer met oregano en serveer.
Deel dit Recept
Add comment