Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 400 g Zuurkool
- Max. 1 Laurierblad
- Kruiden peterselie, salie en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en het gehakt toe en bak dit tot het gehakt rul en bruin is.
- Voeg de gesneden tomaten de tomatensaus, de zuurkool, het laurierblad, de kruiden en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep minimaal 20 minuten koken.
- Haal het laurierblad uit de soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment