Recept Afdrukken
Zuurkool soep met gehakt
Zuurkool soep met gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Zuurkool soep met gehakt
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en het gehakt toe en bak dit tot het gehakt rul en bruin is.
  2. Voeg de gesneden tomaten de tomatensaus, de zuurkool, het laurierblad, de kruiden en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  3. Zet het vuur lager en laat de soep minimaal 20 minuten koken.
  4. Haal het laurierblad uit de soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!