Recept Afdrukken
Zuurkool soep met garnalen
Zuurkool soep met garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Zuurkool soep met garnalen
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de uisnippers.
  2. Voeg de zuurkool, het laurierblad als ook het citroensap toe en laat dit even stoven.
  3. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  4. Zet het vuur lager en laat de soep minimaal een half uur koken.
  5. Schep het laurierblad uit de pan, voeg de kokosmelk, de mosterd en en een snuf peper toe en roer door.
  6. Pureer de soep, roer de garnaaltjes door de soep, verhit nog even (tot de garnalen roze kleuren), schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!