Recept Afdrukken
Zomerstamppot met witlof en zalm
Zomerstamppot met witlof en zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomerstamppot met witlof en zalm
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in zo'n 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de roosjes af en bewaar een klein beetje van het kookvocht.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de witlof toe en bak dit zo'n 10 minuten.
  4. Voeg gedurende de laatste minuten de zalm stukjes toe en bak deze mee totdat ze gaar zijn.
  5. Voeg de kokosmelk en wat van het achtergehouden kookvocht toe aan de bloemkool roosjes en stamp dit tot puree.
  6. Voeg de gebakken witlof, de gebakken zalmstukjes, de dille en een snuf peper toe en roer door.
  7. Serveren maar!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!