Recept Afdrukken
Zomerstamppot met witlof en kip
Zomerstamppot met witlof en kip
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomerstamppot met witlof en kip
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de kip reepjes toe, bestrooi ze met de kruiden en bak ze rondom bruin.
  3. Voeg de witlof toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
  4. Giet de bloemkool roosjes af, voeg de kokosmelk en de nootmuskaat toe en stamp dit tot een grove puree.
  5. Roer de witlof, de gebraden kip reepjes en de peterselie door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!