Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Een snufje Nootmuskaat
- Max. 2 stronkjes Witlof in stukjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additeven)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden kerriepoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de kip reepjes toe, bestrooi ze met de kruiden en bak ze rondom bruin.
- Voeg de witlof toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Giet de bloemkool roosjes af, voeg de kokosmelk en de nootmuskaat toe en stamp dit tot een grove puree.
- Roer de witlof, de gebraden kip reepjes en de peterselie door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment