Recept Afdrukken
Zomerstamppot met snijbonen, witlof en feta
Zomerstamppot met snijbonen, witlof en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomerstamppot met snijbonen, witlof en feta
Instructies
  1. Breng in twee pannetjes een laagje water aan de kook.
  2. Kook de bloemkool in zo'n 20 minuten in het ene pannetje gaar en de snijbonen in het andere pannetje in zo'n 8 minuten beetgaar.
  3. Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en een snuf zout en peper toe, pureer dit en meng de puree vervolgens met de beetgare snijbonen en de witlofreepjes.
  4. Schep de fetablokjes door de puree, haal de pan van het vuur, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!