Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 stronkje Witlof in reepjes gesneden
- Min. 100 g Snijbonen
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng in twee pannetjes een laagje water aan de kook.
- Kook de bloemkool in zo'n 20 minuten in het ene pannetje gaar en de snijbonen in het andere pannetje in zo'n 8 minuten beetgaar.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en een snuf zout en peper toe, pureer dit en meng de puree vervolgens met de beetgare snijbonen en de witlofreepjes.
- Schep de fetablokjes door de puree, haal de pan van het vuur, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment