Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 100 g Snijbonen in grove stukken gesneden
- Min. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Kipfilet gekookt en aan flarden gescheurd
- Kruiden ongeraffineerd mineraalzout, peper, cayennepeper, gemberpoeder en nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng in twee pannetjes een laagje water aan de kook.
- Kook de bloemkool in zo'n 20 minuten in het ene pannetje gaar en de snijbonen in het andere pannetje in zo'n 8 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, fruit de uisnippers samen met de knoflook, voeg de preiringetjes toe en bak deze tot ze zacht zijn.
- Giet de bloemkool en snijbonen af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe aan de bloemkool en pureer dit.
- Meng de bloemkoolpuree met de beetgare snijbonen, de gebakken prei en de kipflarden, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment