Recept Afdrukken
Zomerstamppot met rucola, venkel en geitenkaas
Zomerstamppot met rucola, venkel en geitenkaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomerstamppot met rucola, venkel en geitenkaas
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool gaar.
  2. Giet de bloemkool af, pureer het en meng het vervolgens met de chilipepervlokjes, zout en peper.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de venkelstukjes beetgaar.
  4. Schep de venkelblokjes samen met de rucola en de reepjes zon gedroogde tomaat door de puree en laat dit mengsel nog even (al roerend) opwarmen.
  5. Haal de pan van het vuur, schep de kaasblokjes door de stamppot, schep de inhoud van de pan vervolgens op je bord, garneer met de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!