Recept Afdrukken
Zomerstamppot met Romeine sla en feta
Zomerstamppot met Romeine sla en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomerstamppot met Romeine sla en feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool gaar.
  2. Giet de bloemkool af, pureer het en meng het vervolgens met de olie, de kokosmelk en de peper.
  3. Haal de pan van het vuur, schep de sla, de tuinkers, de bosui ringetjes en de feta blokjes door de stamppot, verdeel de inhoud van de pan over je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!