Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 100 g Paksoi fijn gesneden
- Min. 2 handjes Tuinkers
- Min. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Max. 2 Eieren, gekookt in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool gaar.
- Giet de bloemkool af, pureer het en meng het vervolgens met de olie, de mosterd en de peper.
- Haal de pan van het vuur, schep de paksoi, de tuinkers, de lente-ui ringetjes en de ei-blokjes door de stamppot, schep dit mengsel op je bord, garneer met de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment