Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 50 g Boerenkaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Min. 100 g Ijsbergsla in reepjes gesneden
- Max. 20 g Rauwe zonnebloempitten
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool gaar.
- Giet de bloemkool af, pureer het en meng het vervolgens met de knoflook en de kerriepoeder.
- Schep de sla reepjes door de puree en laat dit mengsel nog even (al roerend) opwarmen.
- Haal de pan van het vuur, schep de kaasblokjes door de stamppot, schep de inhoud van de pan vervolgens op je bord, garneer met de zonnebloempitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment