Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Een snufje Nootmuskaat
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 2 Appels in blokjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolroosjes in 15-20 minuten gaar en giet ze vervolgens af.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en bak de witlofreepjes tot ze beginnen te kleuren.
- Stamp de gare bloemkool na afgieten samen met de noomuskaat en de mosterd tot een grove puree, schep de gebakken witlofreepjes samen met de appelblokjes en fetablokjes door de puree, schep dit op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment