Recept Afdrukken
Zomer stamppot met bleekselderij, appel en feta
Zomer stamppot met bleekselderij, appel en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zomer stamppot met bleekselderij, appel en feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolroosjes samen met de bleekselderijstukjes (voeg deze pas na zo'n 10 minuten toe) in 15-20 minuten gaar en giet ze vervolgens af.
  2. Stamp de gare bloemkool en bleekselderij na afgieten samen met de kokosmelk en het citroensap tot een grove puree, schep de appelblokjes en fetablokjes door de puree, schep dit op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!