Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 2 Appels in blokjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolroosjes samen met de bleekselderijstukjes (voeg deze pas na zo'n 10 minuten toe) in 15-20 minuten gaar en giet ze vervolgens af.
- Stamp de gare bloemkool en bleekselderij na afgieten samen met de kokosmelk en het citroensap tot een grove puree, schep de appelblokjes en fetablokjes door de puree, schep dit op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment