Recept Afdrukken
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine en paprika
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine en paprika
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Zeeduivel met een ratatouille van aubergine en paprika
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bestrooi de zeeduivelfilet met peper, verhit de olie in een pan, bak de vis kort aan en schep hem vervolgens in een ovenschaal.
  3. Schep de groentenblokjes, de uisnippers en de knoflook in de pan met de achtergebleven olie en roerbak dit een aantal minuten.
  4. Schep de gebakken groenten omheen de zeeduivelfilet in de ovenschaal, meng de tomatensaus met de kruiden en verdeel dit mengsel over de inhoud van de ovenschaal.
  5. Plaats de ovenschaal 15-20 minuten in de oven, schep de inhoud van de schaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!