Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden tijm, laurier en peterselie
- Max. 120 g Zeeduivelfilet
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bestrooi de zeeduivelfilet met peper, verhit de olie in een pan, bak de vis kort aan en schep hem vervolgens in een ovenschaal.
- Schep de groentenblokjes, de uisnippers en de knoflook in de pan met de achtergebleven olie en roerbak dit een aantal minuten.
- Schep de gebakken groenten omheen de zeeduivelfilet in de ovenschaal, meng de tomatensaus met de kruiden en verdeel dit mengsel over de inhoud van de ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal 15-20 minuten in de oven, schep de inhoud van de schaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment