Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Frambozen
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Mostrd (zonder additieven)
- Max. 1 el Yoghurt
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 Lente-uitje fijn gehakt
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Max. 120 g Wilde zalmfilet zeer fijn gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Druk de helft vd frambozen door een zeef en meng de dikke saus welke ontstaat met peper.
- Meng de zalmstukjes met de overige ingrediënten (behalve de frambozen en frambozensaus).
- Zet een kookring op je bord, schep het zalm-mengsel in de ring en druk dit stevig aan.
- Verwijder de ring, besprenkel de tartaar met de frambozensaus en serveer de overige frambozen over en om de tartaar.
- Bewaar de tartaar in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment