Recept Afdrukken
Zalmtartaar met frambozen
Zalmtartaar met frambozen
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Zalmtartaar met frambozen
Instructies
  1. Druk de helft vd frambozen door een zeef en meng de dikke saus welke ontstaat met peper.
  2. Meng de zalmstukjes met de overige ingrediënten (behalve de frambozen en frambozensaus).
  3. Zet een kookring op je bord, schep het zalm-mengsel in de ring en druk dit stevig aan.
  4. Verwijder de ring, besprenkel de tartaar met de frambozensaus en serveer de overige frambozen over en om de tartaar.
  5. Bewaar de tartaar in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!